Annons:
Etikettpc-spel
Läst 3732 ggr
Zimplet
2016-01-20, 13:13

Smite

Smite är ett multiplayer online battle spel (MOBA) precis som League of legends eller Dota 2 men i tredjepersons vy.

Smite  är ett MOBA spel som är utvecklat av Hi-Rez Studios till både Pc och Xbox One. Det som jag personligen tycker är unikt med detta spel är att istället för att se spelplanen ovanifrån så ser man det i tredjepersons vy. Många kanske tycker att detta är irriterande men jag tycker att det är rätt häftigt.

Precis som andra MOBA spel så har Smite en uppsjö av karaktärer som man kan välja mellan. Det som Hi-Rez Studios gör annorlunda här är att istället för att skapa helt nya karaktärer så har dom använt sig utav flera olika typer av religioner för att utforma de olika karaktärerna. Alltså så får man välja ibland  otaliga sorters gudar och "odödliga" från alla möjliga religioner. Man kan spela som gudarnas konung Zeus eller varför inte som vinets gud Bacchus, även den kinesiska väktaren Xing Tian som halshöggs vid ett av de största slagen inom kinesisk mytologi kan vara din högra hand på slagfältet.

Det finns några olika typer utav spellägen i Smite, de vanligaste är:

  • Conquest
  • Arena
  • Joust
  • Assault
  • Siege

Spelarna blir indelade i två lag med tre till fem spelare på varje. Lagen placeras på varsin sida utav spelplanen vid respektive lags "fontän". Innan spelarna ger sig ut på slagfältet så får dom en viss summa guld, (vanligtvis 1500), för att kunna köpa objekt som kan hjälpa dom i matchen. Det finns en till tre stycken "lanes" som löper genom banan. Varje "lane" skyddas utav en Phoenix och ett par torn. Tornen och Phoenixen gör skada på motståndare som kommer för nära. Det spelet går ut på är att förstöra motståndarlagets Phoenix för att kunna ta sig in till deras Titan. När man lyckats förgöra motståndarnas Titan så har man vunnit matchen. För att hjälpa en på vägen så finns det ett antal läger ute på slagfältet som man kan besegra för att få olika typer utav föredelar. Allt från att man gör mer skada till att man blir snabbare.

Annons:
Chilinöt
2016-01-20, 13:35
#1

Ett av mina absoluta favorit spel för tillfället. Många timmar har gått åt. x)
Det var också detta spelet som lärde mig hur man svär. Innan det hade jag väl kanske inte någon anledning till det. Smite gav mig den anledningen. :D Tack <3
Har stor hat-kärlek till Smite. 10/10 will play again.

Cireea
2016-01-20, 13:59
#2

Älskar Smite 😍


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Upp till toppen
Annons: