Annons:
Etikettpc-spel
Läst 3963 ggr
Zimplet
2015-12-14, 16:56

Hearthstone

Hearthstone: Heroes of Warcraft är ett samlarkortspel som är utvecklat av Blizzard Entertainment.

Hearthstone är ett gratis turbaserat samlarkortspel som spelas mellan två motståndare. Båda spelarna har varsin kortlek som dom själv har satt ihop av sina kort. Om du vinner matcher eller klarar ditt dagliga uppdrag så får du guld som du kan köpa "pack" för eller använda för att spela i arenan och massa annat.

 Det finns olika typer utav spellägen:

  • Casual (Standard och Wild)

  • Ranked (Standard och Wild)

  • Solo Adventure

  • The Arena

  • Tavern Brawl

Om du väljer att spela en Casual eller Ranked match så kommer du att få möta en slumpad motståndare som är ungefär lika bra som dig själv. Skillnaden mellan de olika spellägena är att i Ranked så kan du åka upp eller ner i rank för att slutligen kunna bli den bästa, legendariska spelaren. Medans i Casual så spelar du bara för att det är roligt.

I Solo Adventure så spelar du mot datorn, här går det att träna, men du kan också spela en av de nuvarande tre äventyren där du kan vinna unika kort som du sedan kan använda i din kortlek. Dessa äventyr kan du köpa för riktiga pengar eller för guld som du tjänar i spelet.

I Arena så får du göra en kortlek av slumpmässigt givna kort, och sedan möta andra spelare. Ju fler matcher du vinner desto bättre pris får du i slutet. Det kostar 150 guld att spela en omgång i arenan.

Tavern Brawl är ett nytt spelläge. Varje onsdag så kommer en ny tavern brawl där dom har ändrat reglerna. Det kan vara att du får spela med en färdig kortlek, eller att du bara har en typ av kort i leken, ja allt möjligt helt enkelt. Vinner du en match i tavern brawl så kan du vinna ett pack!

I den senaste expansionen kom det till ett nytt spelläge vid namn Standard Format. I Standard kan man endast använda kort som tillhör de två senaste expansionerna, Classic eller Basic. I Wild kan man använda samtliga kort precis som vanligt.
Båda dessa spellägen innehåller Casual och Ranked. 

Card pack

Card packs kan du köpa för 100 guld/pack eller också för riktiga pengar. I varje pack så finns det fem kort, som du får och kan använda i din kortlek.

Här kan du ladda ner spelet: http://us.battle.net/hearthstone/en/

Bild: Public Domain

Annons:
Zimplet
2015-12-14, 17:00
#1

Är det nån som redan spelar Hearthstone?? Vad tycker ni om spelet?

Cireea
2015-12-14, 17:36
#2

Jag spelar Hearthstone väldigt aktivt😃

Älskar verkligen spelet, det kan hålla mig sysselsatt i flera timmar. Jag har ett väldigt hett temperament och vinnarskalle så det kan bli en hel del svordomar när jag spelar HS..😇


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Valkyrija
2015-12-14, 21:04
#3

Jag är väldigt aktiv när det kommer till HearthStone men jag spelar inte direkt för att komma till legendrankerna. Har inte såpass bra kort ännu. Älskar spelet dock 😍

🌺 - Travhästen söker medisar! - BlommaSajtvärd för Nyhedendom, Stenar, Socialt stöd och Travhästen.
**Medis på Huskatter och Råttor

Zimplet
2015-12-15, 18:16
#4

Vad kul att det är fler som spelar 😛 Zimplet #2450 är min battletag om nån vill lägga till mig 😃

Lojs
2015-12-17, 15:46
#5

Jag just spelat sedan betan. :) Har typ alla kort jag vill ha, men har aldrig satsat på legend, varit nere på rank 8 som bäst. Jag tycker arena är absolut roligast.

"If someone ever says "-You don't need more aquariums." Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life." ;)
Medis på akvariefisk.

Cireea
2015-12-17, 16:32
#6

Arena är oerhört kul, tycker även vissa Tawern Brawls är roliga men alldeles för många (tycker jag) är mer uttråkande än roliga. 

Satsar inte heller på rankat så mycket för tillfället, men det kommer väl det också någon gång i framtiden.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Annons:
Upp till toppen
Annons: