Annons:
Etikettpc-spel
Läst 6609 ggr
Cireea
2014-08-28, 15:25

DayZ

DayZ: Standalone har utvecklats från ett mod till ett eget multiplayer spel. Klarar du av att överleva i en zombie apokalyps?

Från början var DayZ ett mod till spelet ARMA 2 som senare utvecklats till ett eget multiplayer spel som för tillfället är under alpha testning men öppet för alla som köpt det att spela.

DayZ tar plats i en fiktiv rysk stad på 225km² där ett okänt virus fått människor som blivit smittade att förvandlas till zombies. Spelaren, som överlevt viruset, måste ta sig genom världen för att hitta mat, vatten, vapen och medicin medan man samtidigt måste undvika, eller döda, zombies och andra spelare på servern. 

Då spelet fortfarande är under utveckling så innerbär det att spelet kan innehålla ett flertal buggar. DayZ uppdateras  även ofta med nya platser och saker, spelet ska senare även innehålla fordon. Nästa uppdatering kommer nu i slutet av augusti.

Egen åsikt: Ett intressant spel som för tillfället är roligt och intensivt. Mycket spänning som får en att sitta på nålar. Eftersom det inte är färdigutvecklat vet jag inte riktigt om spelet kommer floppa i framtiden, beroende på hur utvecklarna väljer att ta spelet vidare, men just nu ligger det högt upp på listan! 

Källor: 
Källa 1 
Källa 2 

Bild: Cireea (får ej användas utan tillåtelse)


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Annons:
felle-j
2014-08-29, 09:52
#1

DayZ verkar vara ett väldigt roligt spel. Har varken spelat moddet eller det egna spelet men ska nog skaffa spelet när det har utvecklats lite mer. 🙂

michelle_
2014-09-01, 23:50
#2

Tycker det är ett skitroligt spel, helt klart mycket roligare när man spelar med vänner, men de är väl de flesta spelen. Tror inte att de kommer floppa, de sålde väl typ 2 miljoner exemplar de första 2 månaderna, och de va alpha-alphan eller vad man ska säga :) Det har kommit flera patchar och uppdateringar sen de släpptes, många buggar har åtgärdats och standalone communityn är tät och tipsar om buggar och hur för att förhindra det :) Är helt klart top 3 bästa spel som släppts i år, men som sagt det är bara alpha, test stadiet, betan kommer väl släppas vid årsskiftet. Det kommer bli ett spel man sent glömmer :)

Cireea
2014-09-02, 00:16
#3

#2 Det där med flopp var min personliga åsikt. Om vi säger att utvecklarna överutvecklar spelet så kan det i min mening bli tråkigt, eller rent utav för mycket. Det kan hända att de som utvecklar DayZ tar spelet för långt att spelare helt enkelt ledsnar. Ingenting är omöjligt även om spelet just nu är ett av de bästa spelen. Jag hoppas att dom inte tar det för långt, men det kan tyvärr hända när man är girig och vill "göra mer" - som sedan blev för mycket.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Cireea
2015-12-14, 12:41
#4

Spelet fortsätter att utvecklas men står fortfarande på alpha testing. Det har kommit till så otroligt mycket nytt sedan jag skrev denna så det är inte ens lönt för mig att försöka ta upp det. 😃

Jag gillar fortfarande spelet och dess utveckling, än så länge tar skaparna spelet framåt även om det tar sin tid.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Zimplet
2015-12-14, 16:12
#5

DayZ är sjuuuukt roligt 😂 Tyvärr så går det lite segt i utvecklingen, men jag tror att det kommer bli bra i slutändan.

Upp till toppen
Annons: