Annons:
Etiketthårdvara
Läst 3898 ggr
MichaelE
2015-01-15, 10:11

Nintendo

Förhandsgranskning av bild 1 av 2
Förhandsgranskning av bild 2 av 2

År 2015 har precis börjat och många gamers är väldigt förväntansfulla över vad Wii U har att bjuda på det här året och det stavas: "en öppen värld".

Wii Us framgång har varit kantad av att tredjepartsutvecklare som slutar stödja konsolen samt dålig försäljning och inte tillräckligt många stortitlar vid lanseringen.

Det första året kom det bara två riktigt stora spel, Pikmin 3 och remaken på Zelda Wind Waker till Gamecube. Ingen av dessa lyckades få riktig fart på den dalande försäljningen.

Det andra året kom flera stora titlar som Super Mario 3D World, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Kart 8, Hyrule Warriors och detta satte fart på försäljningen och Wii U börjar fånga de flestas uppmärksamhet.

Det tredje året började med en megasmäll med det efterlängtade Super Smash Bros och detta är bara en början på det som ser ut att bli det bästa året hittills!

I år kommer bland annat ett nytt Star Fox spel att släppas och än så länge vet vi ingenting om det spelet, men förhoppningsvis kommer det bli ett bra spel utan Rare vid rodret.  Vad man hoppas på är att spelet kommer bli stort och att det är en helt öppen värld (eller galax) som väntar på oss.

Men två spel som vi vet mer om och som dessutom innehåller öppna världar är bland annat Xenoblade Chronicles X som handlar om hur människan blev tvungen att fly från jorden efter att aliens attackerade den. Tyvärr hann de ikapp och lyckades skjuta sönder moderskeppet och de störtar mot en okänd planet, som nu blir de överlevandes nya hem. Spelet har varit under utveckling i flera år och ser ut att bli ett riktigt stort och snyggt spel!

Till sist och inte minst, det nya Zelda spelet till Wii U. Efter videon på Game Awards har det varit svårt att inte prata om Wii U och det nya Zelda spelet. Det är stort, det är snyggt och spelet har ny dynamik som återfinns i många andra storspel, men det är inte allt. Spelet har en helt ny typ av AI som särskiljer sig från alla andra Zelda spel som någonsin har gjorts tack vare att Wii U är så pass kraftig som den är. Det viktigaste angående detta spel är att gå tillbaka till rötterna om en öppen värld som man kunde se i de allra första The Legend of Zelda samt A Link to the Past.

Videorna finner ni i de första två inläggen nedan.

Njut av en öppen värld!

Annons:
MichaelE
2015-01-15, 10:12
#1

Zelda Wii U

MichaelE
2015-01-15, 10:12
#2

Xenoblade Chronicles X

SaraU
2015-07-12, 19:09
#3

Längtar så efter Zelda! Det ser enormt bra gjort ut och det kan inte bli fel med en öppen värld.

the esthetic grown up is the child who survived

Upp till toppen
Annons: