Annons:
Etikettrecensioner
Läst 7505 ggr
[YlvaP]
8/18/09, 11:35 AM

Kung Fu Panda

Spelet baserar sig på filmen Kung Fu Panda där pandan Po drömmer om att få bli en kung fu-mästare.

Spelet utspelar sig precis som i filmen. Ett lincensspel helt enkelt. Men jag gillar spelet eftersom jag har har sett filmen och det underlättar verkligen spelandet för annars så tappar man handlingen.

Luxoflux gick ut med att man skall kunna spela med alla karaktärerna men under storyn får man bara spela en kort stund med alla men i minispelen så får man välja vilken karaktär. Efter att man låst upp dom.

Storyn är att pandan Po vill bli en Drakkrigare medan hans pappa vill att han skall bli nudelmakare. En dag så folk ett anslag om att en drakkrigare skall utses då den elake Tai Lung har rymt från sitt hårt bevakade fängelse.

Po blir vald som Drakkrigaren fast han är så klumpig. Han själv förstår inte heller varför han valts ut till att vara den som skall rädda byn från Tai Lung. Efter många olika träningar så hittar Shifu hans rätta talang och där efter så kan Po ge sig ut för att möta Tai Lung.

Spelet i sig är ganska enkel med enkla combos så det är lätt att komma ihåg. Jag tycker att detta spel passar barn på 7+ och vuxna lika bra för om man sett filmen så är handlingen i spelet godkänd. Jag blev fast i spelet och spelade ut den på några dagar. Nackdelen med spelet var dom långa laddningstiderna mellan varje akt.

Fördelar:

  • Combos
  • Storyn
  • Barnvänligt från 7 år
  • Kort

Nackdelar:

  • Långa laddningstider
  • Vissa moment kan man inte ändra styrningen på
  • Enformigt

Betyg 7 av 10

Annons:
Puhlo
8/18/09, 6:34 PM
#1

Jag gillar faktiskt Kungfu-pandan även fast jag snart fyller 30. :) Det är helt klart ett spel min brorsdotter ska få spela när hon är tillräckligt gammal för att förstå kontrollerna och instruktionerna.

Ett annat roligt spel som jag fick till min xbox var Lego Indiana Jones. :) Det är också ett barnspel om än för lite äldre barn.

[YlvaP]
8/18/09, 6:36 PM
#2

Jag är ju 31 så vi är nästan lika gamla.

Lego Indiana har jag inte testat ännu. Spelade Kung Fu Panda i somras under semestern.

Puhlo
8/18/09, 6:48 PM
#3

Legospelen är faktiskt jätteroliga. Jag har spelat både på wii och på xbox. Köpte Starwars också, och har funderingar på att köpa Batman när det är billigare efter att ha testat demot. :)

[YlvaP]
8/18/09, 6:50 PM
#4

Lego Starwars har jag spelat klart och den var bra. :d

bokis
8/9/10, 9:15 PM
#5

Jag har kört kung fu panda på Wii och det är roliga kontroller tycker jag. Man får dunka ner kontrollerna när man ska göra magplask och kasta med kontrollen när man ska kasta iväg tunnor och krukor.

Johan-
8/10/10, 11:48 AM
#6

Min flickvän är helt galen i detta spel, dock på 360

Annons:
Bunn
1/10/11, 5:53 PM
#7

Spelar också kung fu panda på 360.

Tycker det är ett jätteroligt spel!
Dock så tycker jag inte att spelet och filmen har några större likheter, spelet har inte alls samma story som filmen.
Personligen så föredrar jag spelet framför filmen, men det kanske beror på att jag spelade först och såg filmen sen.

Det bästa med detta spel är att det passar oavsett om du är 7 eller 30 :)

[YlvaP]
1/10/11, 9:46 PM
#8

Ja verkligen. Skrattande

Upp till toppen
Annons: